Hírek-akciók

Tisztelt Horgászok!

 A szép várható tavaszi hétvégére és a  további eredményes horgászatra való tekintettel 15 mázsa ponyt került telepítésre!

 

Tisztelettel felhívnám a figyelmüket és azzal a kéréssel fordulok minden kedves horgász sportásaimhoz a következőkben leírtakat fokozottan vegyék figyelembe!
 
A Szavanna horgásztó mindent elkövet azért, hogy a nálunk szabadidejüket töltő horgászok és vendégeik a kialakult koronavírussal szemben teljes védettséget kapjanak!
 
A 71/2020/03 havi kormányrendelet alapján a horgászat szabadidős és sport tevékenységnek minősül, ami 500 főig engedélyezi a szabadtéri programokat!
 
A Szavanna Horgásztó maximum 100 fő befogadására alkalmas, ezért teljes mértékben megfelel a kormányhatározatban foglaltaknak és előírásainak!
 
Ezek tudatában és az előírt higiéniás rendelkezéseinket figyelembe véve és betartva teljes nyugalommal és biztonságban látogathatják a tavat, horgászhatnak és sportolhatnak.
 
Nyomatékosan felhívom a figyelmüket, hogy a Szavanna Horgásztó és annak teljes hozzátartozó területei abszolút vírusmentesen adódóan a területi elhelyezkedésének köszönhetően, karbantartott, nyilt friss levegőjű, a horgászhelyek elhelyezkedése és egymástól való távolsága tökéletes biztonságot és védettséget nyújt a hozzánk érkező vendégek számára!
 
Ami a mai naptól bevezetett változás, hogy mind a saját, mind a tavon dolgozó kollégáim védelme érdekében az érkező vendégeknek a pulton elhelyezett kézfertőtlenítő szer használata érkezéskor kötelező, a büfében egyszerre maximum 3 fő tartózkodhat, a többiek a kinti szabadtéri kiülőkben kérem hogy várakozzanakí! A büfében lévő női és férfi WC.-k ben korlátlan kézmososi és tisztálkodási lehetőséget bioztosítunk!
 
Szájmaszkot igény szerint / nem kötelező /, beszerzési áron tudnak vásárolni, igény szerint gumikesztyűt tudunk térítésmentesen bitosítani!
 
Kérem, hogy a saját használatból eredő hulladékot, szemetet / papírzsebkendő, ételmaradék stb, / saját maguk vigyék haza és kezeljék, igény szerint hulladékzsákot biztosítunk hozzá!
 
Vigyázzunk egymásra, mi is vigyázunk Önökre, köszönöm megértésüket! Amennyiben bármi kérdésük vagy észrevételük lenne, kérem írjanak, vagy hívjanak minket!

Érdeklődni:

Telefon:
+36-70-574-1312 (Általános információk)
+36-30-665-9229 (Helyfoglalás)
+36-70-602-3344 (Céges rendezvények, horgászversenyek esetén)

e-mail: info [kukac] szavannahorgaszto.hu
Web: http://www.szavannahorgaszto.hu

Facebook: https://www.facebook.com/SzavannaHorgaszto

Mindenkit várunk szeretettel!

Keresés
Ajánlj minket!
Hírlevél
Legújabb képek
szavannahorgaszto_2020_26 szavannahorgaszto_2020_25 szavannahorgaszto_2020_24 szavannahorgaszto_2020_23 szavannahorgaszto_2020_22 szavannahorgaszto_2020_21